top of page

Om Maja Thune

Maja Thune er en kjent forfatter, foredragsholder og lærer i terapeutisk yoga. Hun har en Bachelor i Psykologi fra Universitetet i Oslo, og er utdannet kunst- og uttrykksterapeut. Hun tok sin Hatha yoga-utdannelse i India og er sertifisert som Yin yoga instruktør. Maja har undervist i yoga på sykehus, behandlingssentre og yogastudioer de siste ti årene.


Maja er skaperen av konseptet «Kjærlighet som medisin» og har etablert en to-årig utdanningsprogram i terapeutisk yoga, hvor fagpersoner og helsepersonell får dypere innsikt i hvordan yoga og mindfulness kan hjelpe i møte med psykiske plager som stress, angst, depresjon og traumer.


I "Kjærlighet som medisin" samles fagpersoner, tidligere pasienter og kunstnere for å dele sine ulike erfaringer og unike historier om veien gjennom psykiske utfordringer. Kjærlighet som medisin har blitt en folkebevegelse i Norge som har bidratt til å styrke et nytt sett med verdier innen psykisk helse, basert på medfølelse, aksept, omsorg og tilstedeværelse.  


- Kjærlighet som medisin har blitt en folkebevegelse i Norge som har bidratt til å styrke et nytt sett med verdier innen psykisk helse, basert på medfølelse, aksept, omsorg og tilstedeværelse.

_0rh5633.jpg
bottom of page