top of page

fre. 21. apr.

|

Ytre Enebakk

Yoga og mindfulness i møte med traumer

Velkommen til en 3 dagers kurs i yoga, mindfulness og kunst og uttrykksterapi i møte med traumer. Vær tidlig ute! Begrenset med plasser!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Yoga og mindfulness i møte med traumer
Yoga og mindfulness i møte med traumer

Tid og sted

21. apr. 2023, 13:00 – 23. apr. 2023, 16:00

Ytre Enebakk, Fjellveien 54, 1914 Ytre Enebakk, Norge

Gjester

Om arrangementet

Dette kurset er for deg som vil lære mer om hvordan du kan bruke yogaterapi, mindfulness og kunst og uttrykksterapi i møte med traumer. 

Kan ses på som et forkurs til KSM og yogaterapi utdannelsen som starter i august. 

Denne helgen jobber vi med traumer. Du lærer om hvordan møte traumer ved hjelp av stabilisering, yoga, bevegelse og ulike kroppsterapeutiske teknikker. 

Lærere: Maja Thune og Katinka Salvesen

Maja Thune 

Hun startet den Terapeutiske yogalærerutdannelsen i 2016, og har siden ledet den i Oslo, Ålesund og Kristiansand. 

Maja er spesialpedagog, kunst- og uttrykksterapeut og yogalærer. Hun har gitt ut tre bøker, og kom i 2016 ut med boken Yoga som terapi sammen med psykiater Gunnar Egeberg. Maja har 15 års klinisk erfaring som psykoterapeut og behandler på poliklinikk.

Hun har grunnlagt bevegelsen "Kjærlighet som medisin", og skriver for tiden på boken «Kjærlighet er medisin.»​ 

Maja har også lang erfaring som pasient i psykiatrien. Fra hun var 16 til 25 år var hun inn og ut av psykiatriske sykehus. Hun hadde mange diagnoser, og var tungt medisinert. Vendepunktet i livet hennes var gjennom å bli sett som den jenta hun var bakenfor diagnosene. Hun fikk hjelp av terapeuter som hjalp henne til å møte angsten sin framfor å medisinere den.​

Å komme inn i kroppen gjennom pust og yoga ble viktige ingredienser på Majas reise ut av psykiatrien. Kunst og uttrykksterapi hvor hun fikk uttrykke seg gjennom skriving, bevegelse og psykodrama var også viktige verktøy i hennes tilfriskningsprosess.Maja skrev boken " Jeg har en drøm" som skildrer hennes reise som psykiatrisk pasient i 2004.​

Maja bor for tiden i Enebakk hvor hun har skapt sitt paradis inntil skogen med utsikt over det vakre vågvann. Her bor hun med sine to katter Måns og Luna. Hun har også flere tantebarn, og Emil på fem år er en stor del av hverdagen hennes.​Majas store inspirasjonskilder er: Marianne Williamson, Ram Dass, Joe Dispenza og Gangaji.

 Katinka Thorne Salvesen 

Katinka Thorne Salvesen er psykologspesialist ved Modum Bads Traume­poliklinikk i Oslo. Hun er sertifisert kursholder i «Cultivating emotional balance», et program som gir opplæring i oppmerksomt nærvær og medfølelse, samt MSC-lærer. Hun har i tillegg videreutdanning i kunst- og uttrykksterapi og i sensorimotorisk psykoterapi. 

Katinka har i samarbeid med en kollega gitt ut boken” Mindfulness og medfølelse. En vei til vekst etter traumer". Boken er den første norske boken som tilbyr en traumesensitiv tilnærming til trening av oppmerksomt nærvær, og til medfølelse vendt mot egne følelser og reaksjoner. I bokens første del gir forfatterne en teoretisk innføring i hva som skjer når kropp og sinn låses i beredskapsmodus etter traumatiske hendelser. Kunnskap om hvordan store belastninger påvirker oss, kan styrke vår motstandskraft i møte med livets vanskelige sider.

Tider: 

Fredag: 13:00 - 19:00

Lørdag: 10:00 - 17:00

Søndag: 10:00 - 16:00

Inkludert i prisen:

Kaffe, te, snacks.

Ikke inkludert: 

Overnatting, mat.

Pris:

Super early bird: 

kr. 2.400,- 

Påmelding innen 01.mars

Early bird: 

kr.2.900,-

Påmelding innen 01. april

Ordinærpris: 

kr.3.333,-

Ved påmelding etter 01. april

Bindende påmelding!

Ved avmelding før 15. mars beholdes et administrasjonshonorar på kr.700,- . Ingen refusjon ved avmelding etter 15. mars.

Billetter

 • Super early bird

  Ved påmelding innen 01.mars

  kr 2 400,00
  Salget ble avsluttet
 • Early bird

  Påmelding innen 01. april

  kr 2 900,00
  Salget ble avsluttet
 • Ordinær pris

  Ved kjøp etter 01.april

  kr 3 333,00
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Dele dette arrangementet

bottom of page