top of page

Ørkenkyss

Oppdatert: 15. nov. 2022

Her i det dype ørkenlandskapet står tida stille.Det er som om hun har glemt å skynde seg i dag. Her i alt dette hvor naturen er så tett på meg, kom jeg til å tenke på "frøken vil ikke" som spiste jord da vi var innlagt sammen. Kanskje trengte hun mer av naturen inni seg, for rundt var plastikklandskapet slik det ofte er på skjermede avsnitt. Vi hadde en plante m jord i, og den spiste hun fra.


Laila pekte på lufta husker jeg, før hun sa " kom nå sol, kom nå sol ".Hun kalte på solen, men Irene så ansiktet til Jesus på himmelen.

Hvem er de virkelig gale har jeg undret meg over i alle de årene etterpå.


Disse menneskene hadde en skjørhet i seg som dro meg til meg selv. Deres sensitivitet med den tynne huden og det klare filteret brakte meg i kontakt med nærværet. Jeg måtte skrive, for det var vel ikke noe som var feil allikevel... Hadde vi alle bodd i ørkenen så hadde ingen fortalt oss at vi var syke når vi hørte hverandres tanker. Nei for vi hadde telepati, intuisjon og en klarhet det mentale systemet ikke kunne romme. Og nå...


Nå tror jeg vi er på vei i riktig retning alle sammen. For å kjenne igjen lyset hos en annen, se Jesus eller kalle på solen er jo ikke sykt allikevel. Det er bare at disse menneskene var forut for sin tid. Å spise litt jord for jordingas skyld kvalifiserer vel knapt for psykofarmaka det heller.

Kjærlighet som medisin.


Å romme de med den dype spirituelle callingen som mange av mine medsøstre og brødre hadde så mye av. Å romme det emosjonelle. Å romme det fysiske. Jeg tror mange av oss hadde en del workshops å gå på for å komme i kroppene våre, og for å følge klokka.. for vi var jo i øyeblikket.

Nå er det snart Kjærlighet som medisin igjen. Den 24 november. Jeg vet at jeg aldri hadde vært her jeg er i dag om ikke det var for Frøken vil ikke, Laila og Irene. De så lyset i meg.


Min intensjon for denne bevegelsen er at vi ser at vi henger sammen og trenger hverandre. At vi rommer ulikheter, og anerkjenner at vi er kraftfulle mennesker med sterke iboende krefter mot healing, ekspansjon og forløsning❤

46 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page